• În urmă cu câteva zile, Marcel Ciolacu a anunțat că Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament
  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, anterior, în cursul zilei de miercuri, că va merge la Guvern pentru a discuta despre PNRR cu premierul Florin Cîțu și cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea
  • Șeful PSD va fi însoțit la discuțiile de la Palatul Victoria de parteneri sociali și de experți.

Premierul României a spus că îl așteaptă joi pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, pentru a discuta despre Planul Național de Reziliență și Relansare (PNRR) și despre contribuția României la bugetul UE.

„Mâine (joi – n.r.), la ora 15.00, voi avea la Guvern o întâlnire cu câțiva reprezentanți ai Partidului Social Democrat exact pe această temă (PNRR-n.r.). Vreau să aduc aminte că am fost cel care, la buget, i-a spus domnului Ciolacu să vină să-i prezint bugetul că nu am nimic de ascuns. Nu a venit. Când a fost vorba, în pandemie, de specialiști în sănătate am spus că sunt dispus să ascult soluțiile PSD. Nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitației să discutăm despre un program care-i interesează pe toți românii – PNRR”, a spus premierul Florin Cîțu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, anterior, în cursul zilei de miercuri, că va merge la Guvern pentru a discuta despre PNRR cu premierul Florin Cîțu și cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Șeful PSD va fi însoțit la discuțiile de la Palatul Victoria de parteneri sociali și de experți.

În primul rând PNRR trebuie să fie prezentat în Parlament, nu este necesar un vot. Urmează ca eu, împreună cu partenerii sociali ai PSD și cu experții PSD să avem o întâlnire la Guvern cu prim-ministrul și cu ministrul Fondurilor Europene”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

În urmă cu câteva zile, Marcel Ciolacu a anunțat că Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament.