Florin Cîțu, despre campania de vaccinare: „Vestea bună este că un milion de oameni au câștigat deja imunitate completă”

Reacția lui Florin Cîțu privind scandalul datelor COVID: „Nu sunt diferențe semnificative“ Mediafax Foto
  • Premierul Florin Cîțu anunță că peste 3.000.000 de doze de vaccin au fost administrate până în prezent
  • Peste 1.000.000 de oameni au câștigat imunitate completă în urma administrării celor două doze
  • Prim-ministrul a mai anunțat că va fi accelerată campania de vaccinare

Premierul Florin Cîțu anunță că peste 3.000.000 de doze de vaccin au fost administrate până în prezent și că peste 1.000.000 de oameni au câștigat imunitate completă în urma administrării celor două doze. Vom accelera campania de vaccinare, mai spune prim-ministrul.

Premierul a anunțat pe Facebook că în România au fost administrate peste trei milioane de vaccinuri anti-COVID 19.

„Peste 3.000.000 de doze de vaccin administrate până în prezent! Vestea bună este că 1 milion de oameni au câștigat deja imunitate completă în urma administrării celor două doze. Avem două milioane de persoane care au primit prima doză” a spus premierul Florin Cîțu.

Prim-ministrul a mai anunțat că va fi accelerată campania de vaccinare.

„Accelerăm campania de vaccinare: în aprilie primim peste 3,3 milioane de doze de vaccin și peste 5 milioane de doze în luna mai. Vom crește capacitatea de administrare astfel încât oamenii care doresc să se vaccineze să aibă acces cât mai repede”, a mai spus Cîțu.

Cu toții ne dorim să revenim la normalitate, iar vaccinarea este cea mai rapidă cale de a scăpa de pandemie, a precizat Florin Cîțu.