Florin Cîţu, despre iniţiativa PSD privind certificatul verde: Va întârzia toată această campanie de vaccinare

Florin Cîţu, despre iniţiativa PSD privind certificatul verde: Va întârzia toată această campanie de vaccinare Sursa: Hepta
  • Orice proiect nou privind certificatul verde va întârzia campania de vaccinare, crede liderul PNL, Florin Cîţu.
  • Marcel Ciolacu a anunţat luni seara că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, va redacta o nouă iniţiativă legislativă în 48 de ore.

Întrebat de jurnalişti, marţi, la Parlament, despre o nouă iniţiativă a PSD privind certificatul verde, preşedintele PNL, Florin Cîţu a spus că orice iniţiativă poate întârzia campania de vaccinare.

„Dacă este un alt proiect… Noi nu am văzut acest proiect. Am cerut să vedem celălalt proiect. Înţeleg că a fost o discuţie cu premierul. Premierul ar fi de acord cu acest nou proiect, dar eu nu l-am văzut, nu ştiu despre ce este vorba. Nu s-a discutat în coaliţie despre ce ar prevedea. Trebuie să îl vedem întâi”, a afirmat Florin Cîţu, despre anunţul lui Marcel Ciolacu referitor la o nouă iniţiativă a PSD privind certificatul verde.

Întrebat dacă s-ar renunţa la proiectul existent în procedură parlamentară, Cîţu a spus: „Nici eu nu ştiu, de aceea aşteptăm să vedem care este varianta”.

„Eu vă spun că, din punctul meu de vedere, orice alt proiect în acest moment, când avem activitate parlamentară, pe buget, şi aşa mai departe, cred că va întârzia toată această campanie de vaccinare. Dar să sperăm că nu este aşa. Să sperăm că acel proiect este foarte bun şi să îl trecem foarte repede”, a conchis liderul liberalilor.

Marcel Ciolacu a anunţat luni seara că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, va redacta o nouă iniţiativă legislativă în 48 de ore.