• Președintele PNL, Florin Cîțu, a fost întrebat vineri, la Alba, despre faptul că în urmă cu câteva zile, primarul liberal din Zlatna a semnat pentru demiterea președintelui Iohannis, pe listele AUR.
  • Primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.
  • Cîțu a spus ca oamenii care acționează împotriva PNL și a parteneriatului pe care aceștia îl au cu președintele Iohannis, nu vor mai rămâne membrii de partid.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a fost întrebat vineri, la Alba, despre faptul că în urmă cu câteva zile, primarul liberal din Zlatna a semnat pentru demiterea președintelui Iohannis, pe listele AUR.

Primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Cîțu a spus că oamenii care acționează împotriva PNL și a parteneriatului pe care aceștia îl au cu președintele Iohannis, nu vor mai rămâne membrii de partid.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Da, a fost o discuție ( în partid, nr). Eu am declarat că, atunci când oamenii acționează împotriva PNL și a parteneriatului pe care îl avem cu președintele Iohannis, nu mai rămân membrii de partid”, a spus Cîţu.

Primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, conform PS News.

Informația a apărut după ce deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, semnând lista AUR. „Primarul PNL din Zlatna, a semnat alături de colegii mei din AUR, pentru demiterea lui Iohannis!!!”, a scris deputatul.

Reporterii de la alba24.ro l-au contactat pe primarul Silviu Ponoran, care a confirmat că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis. Întrebat de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că „încă” este membru, dar este un „liberal mai ciudat”.

Silviu Ponoran a comunicat faptul că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.