Florin Cîțu, despre retragerea sprijinului USR PLUS: „Guvernarea continuă”

Sursa Foto: Mediafax
  • Florin Cîțu, întrebat despre retragerea sprijinului de USR PLUS: Guvernarea continuă
  • Premierul a evitat să spună dacă o va demisiona în cazul în care liderii USR PLUS își vor menține poziția
  • Florin Cîțu a precizat că vorbește „foarte des” cu șeful statului, însă nu a dat detalii concrete

Premierul Florin Cîțu a evitat să spună dacă va demisiona în cazul în care liderii USR PLUS nu vor reveni asupra deciziei de a-i retrage sprijinul politic: „Au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri. Guvernarea continuă”.

„În ședința de guvern de astăzi (joi – n.r.) le-am mulțumit colegilor mei că au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri (miercuri – n.r.) și că au înțeles că este mult mai important să venim să rezolvăm probleme importante pentru România. A fost mesajul meu pentru colegii mei și le mulțumesc din nou. Au făcut un pas important în a debloca situația”, spune Florin Cîțu.

Premierul a evitat să spună dacă o va demisiona în cazul în care liderii USR PLUS își vor menține poziția de retragere a sprijinului politic pentru el.

„Guvernarea continuă! Acum vin de la o ședință de guvern în care am aprobat acte normative foarte importante, la care au participat toți membrii guvernului sau care au trimis secretarii de stat. Deci guvernarea continuă. Eu zic că avem de guvernat o situație dificilă și o campanie de vaccinare de succes”, răspunde Cîțu.

La insistențele jurnaliștilor, Cîțu a evitat să răspundă direct întrebărilor.

Întrebat dacă a discutat despre situație cu președintele Klaus Iohannis, Cîțu a precizat că vorbește „foarte des” cu șeful statului, însă nu a dat detalii concrete.