• Florin Cîţu spune că va face în continuare politică. El spune că Nicolae Ciucă şi Lucian Bode i-au cerut demisia: „Nu am vrut săi pun pe colegi în situaţia penibilă să voteze împotriva conducerii partidului”.
  • El precizează că i s-a reproşat că a făcut declaraţii, „aceleaşi de ani de zile, împotriva unor măsuri care fac rău românilor”.
  • El precizează că nu a vrut „niciodată” o guvernare PNL-PSD.

Florin Cîţu spune că va face în continuare politică. El spune că Nicolae Ciucă şi Lucian Bode i-au cerut demisia: „Nu am vrut săi pun pe colegi în situaţia penibilă să voteze împotriva conducerii partidului”.

„Preşedintele partidului şi secretarul general mi-au cerut demisia. Mi s-a spus că mi s-a retras sprijinul partidului. Este o funcţie politică. Bineînţeles că, în aceste condiţii, nu am vrut să-i pun în situaţia penibilă pe colegii mei, pe unii dintre ei, să voteze împotriva conducerii paidului”, spune Florin Cîţu.

El precizează că i s-a reproşat că a făcut declaraţii, „aceleaşi de ani de zile, împotriva unor măsuri care fac rău românilor”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Politică (o să fac mai departe – n.r.), exact ce am făcut înainte. Acestea sunt funcţii pe care le primeşti în urma unei activităţi pe care o ai, aceea de senator. Funcţiile nu sunt pe viaţă. (…) Să nu fim ipocriţi. Astăzi rezultatele – inflaţie, dobânzi, perspectivele unei crize majore – nu vin din neant. Există o guvernare… Eu cred că dacă această guvernare nu era cu PSD, rezultatele ar fi fost mult mai bune”, afirmă Florin Cîţu.

El precizează că nu a vrut „niciodată” o guvernare PNL-PSD.