Florin Cîțu împlinește azi 49 de ani. Ce cadou a primit și ce spune că își dorește

Sursa: Mediafax
  • Florin Cîțu împlineşte joi vârsta de 49 de ani.
  • Florin Cîțu s-a născut pe 1 aprilie 1972 în Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea.
  • Cițu: „Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis de ziua mea!”.

Premierul Florin împlinește joi vârsta de 49 de ani. Într-un mesaj postat pe Facebook, premierul României a precizat că singurul cadou pe care şi-l doreşte de ziua sa de naştere este revenirea la normalitate, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm cu toţii cât mai repede.

„Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis de ziua mea! Singurul cadou pe care mi-l doresc este revenirea la normalitate. Iar asta se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm toţi cât mai repede. Vă promit că o să trecem cu bine peste această perioadă”, a scris Florin Cîţu, joi, pe Facebok.

Vicepremierul Dan Barna a dezvăluit ce i-au cumpărat şefului Guvernului, transmiţându-i acestuia „ energie pentru a semna cât mai mult reforme asumate împreună”.

„Ştiţi sentimentul acela când e ziua unui coleg şi te gândeşti ce să-i faci cadou? Am pus mână de la mână şi am cumpărat trei stilouri cu care am compus culorile coaliţiei, am semnat o felicitare cu urări şi gânduri adecvate momentului şi i le-am înmânat sărbătoritului. La mulţi ani, domnule premier şi energie pentru a semna cât mai multe reforme asumate împreună”, a scris Dan Barna pe Facebook.