• Florin Cîţu le-a transmis un mesaj românilor, în timpul vizitei sale în Gorj: Rectificarea bugetară nu se decide la partid, cum făcea PSD.
  • Mai mult, colegilor săi de partid le-a transmis că trebuie să arată că nu sunt ca PSD.

Florin Cîţu a declarat duminică, la Gorj, că PNL trebuie să arate că nu este PSD, că nu îşi atacă propriul premier şi propriul Guvern. Rectificarea bugetară nu se decide la partid, cum făcea PSD, a mai spus prim-ministrul.

Declaraţiile au fost făcute duminică, în timpul alegerile pentru structurile de conducere ale PNL Gorj.

„Eu vreau să le arătăm românilor că nu suntem PSD! Să le arătăm că nu ne atacăm Guvernul, că nu ne atacăm propriul premier. Să le arătăm românilor că suntem o echipă. Noi, liberalii adevăraţi, nu facem asta, pentru că riscăm să pierdem încrederea românilor! Liberalismul este singura soluţie, noi vom fi tot timpul aici pentru români”, a spus Florin Cîţu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Premierul a vorbit şi despre rectificarea bugetară spunând că aceasta nu se face la partid „cum proceda PSD”.
„A trecut timpul PSD când rectificarea bugetară se făcea la partid. A trecut această vreme! Cât eu sunt în funcţie, nu voi permite această ingerinţă politică!”, a precizat Cîţu.

Florin Cîţu candidează la funcţia de preşedinte al PNL. Contracandidatul său este actualul preşedinte al formaţiunii politice, Ludovic Orban. Alegerile vor avea loc în luna septembrie.