• Florin Cîțu a declarat, marţi, că nu există o flexibilizare a mandatului premierului desemnat Nicolae Ciucă în privinţa formării guvernului.
  • Președintele PNL a precizat că vor continua discuţiile atât cu USR, cât şi cu ceilalţi parlamentari pentru un cabinet minoritar PNL – UDMR.

Nu există nicio flexibilizare a mandatului premierului desemnat, declară preşedintele PNL, Florin Cîţu. Continuă discuţiile pentru un Guvern minoritar PNL – UDMR, spune acesta.

Întrebat cum a decurs întâlnirea cu Klaus Iohannis şi cum s-a flexibilizat mandatul premierului desemnat, Florin Cîţu a răspuns că nu există nicio flexibilizare a mandatului.

„Nu ştiu de ce întâlnire vorbiţi dumneavoastră. Dacă exista o flexibilizare se putea face doar în BPN, nu a existat niciun BPN, deci rămânem aşa cum am stabilit”, spune liderul liberal.

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1
UNDE MERGI ÎN WEEKEND?
101K ELEVI PROMVEAZĂ LA BAC

Cîţu a adăugat că vor continua discuţiile pentru formarea guvernului: „Ne gândim şi vom continua discuţiile atât cu USR, cât şi cu ceilalţi parlamentari din Parlamentul României pentru a vedea care sunt condiţiile în care ar putea susţine un guvern minoritar”.

Până în acest moment, PNL are mandat pentru un guvern minoritar, spune Cîţu, care face un apel la responsabilitate.