• Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu – localitate de care aparține Vama Veche – îi recomandă lui Florin Cîţu să renunţe la ideea de a petrece o noapte în Vama Veche.
  • Nemulțumit de alocarea a numai 25.000 de lei de la CJ Constanța, edilul îi transmite premierului „să se reorienteze spre Ciocârlia sau Aliman”, pentru că aceste localități „îşi permit pâine şi sare din bani publici”.
  • Premierul i-a transmis primarului că această declarație „pare o chestie pesedistă” și că va merge oricum în Vama Veche.

Florin Cîțu a reacționat după ce primarul comunei din care face parte Vama Veche i-a transmis că nu este binevenit acolo. Daniel Georgescu face parte din PSD și spune că nu a primit bani de la bugetul de stat, din cauza culorii sale politice.

Premierul i-a transmis primarului că această declarație „pare o chestie pesedistă” și că va merge oricum în Vama Veche.

„Îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, într-un comunicat de presă.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Declarația primarului a venit după ce Florin Cîțu a anunțat că va petrece noapte în Vama Veche, după ridicarea restricțiilor de circulație după ora 22:00.

Premierul i-a dat replica primarului Daniel Georgescu în timpul unei emisiuni la B1 TV.

„Consiliul Judeţean nu este permierul, în primul rând, în al doilea rând ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui: îmi dai bani şi ai voie să vii aici”, a spus Cîțu.

„Îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru că vreau să suţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a adăugat el.