• Preşedintele Senatului s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Ucrainei.
  • Cîţu a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei.
  • Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocităţile comise de forţele armate ruse în Ucraina şi planul de reconstrucţie a ţării după război.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Cîţu a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei.

Florin Cîţu a scris, pe Facebook, că este „o onoare” să fie în Ucraina.

„O onoare să mă aflu în Ucraina, astăzi (miercuri – n.r.), la invitaţia omologului meu, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk, împreună cu preşedintele Consiliului Naţional al Adunării Naţionale Federale a Confederaţiei Elveţiene, Irène Kälin şi preşedintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi”, a scris Cîţu, pe Facebook.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocităţile comise de forţele armate ruse în Ucraina şi planul de reconstrucţie a ţării după război.

„Am susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent şi prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal”, a mai spus Cîţu.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a mers, miercuri, să vadă ororile din Gostomel şi Irpin, în cadrul vizitei sale în Ucraina.