• Premierul se laudă că a intervenit în cazul angajaților Petromidia.
  • Florin Cîțu: „Mă bucur că după intervenția mea, pacienții vor fi transferați”.
  • Singura speranță pentru românii care au suferit arsuri grave e să fie tratați în străinătate.

La aproape șase ani de la Colectiv, singura speranță pentru românii care au suferit arsuri grave e să fie tratați în străinătate. Și mai revoltator e că premierul Cîțu se laudă că pacienții răniți în explozia de la Petromidia au fost transferați în Germania datorită lui.

„Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în țară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluție mai bună, trebuie demarată procedura. Mă bucur că în urma intervenției mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate”, a scris pe facebook Cîțu. Nimic însă despre construcția sau dotarea unor spitale în care românii care suferă arsuri grave să primească exact același tratament ca în Germania, Austria sau Belgia.

Victor Ponta, care a plecat de la Palatul Victoria, după incendiul din Colectiv, a fost printre cei care au reacționat la anunțul lui Cîțu.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„Ok – îmi dau eu demisia că nu au făcut Cioloș, Voiculescu și PNL nimic pentru tratarea în România a persoanelor cu arsuri! Ba da – au facut ceva: si-au batut joc de voi!”, a scris Ponta.