Florin Cîțu și Ludovic Orban, luptă politică pentru șefia partidului. Cîțu: „Cred că am acumulat experiență destulă pentru a contribui în PNL”

Cîțu și Orban Sursa foto: Mediafax
  • Florin Cîţu vrea la vârful PNL, dar evită să spună că va candida împotriva lui Orban
  • Cîţu: Am acumulat experienţă destulă pentru a contribui în PNL de la vârf
  • Ludovic Orban face turul organizaţiilor locale ale PNL
  • Orban nu exclude posibilitatea de a candida la preşedinţie în 2024

În timp ce Ludovic Orban face turul organizaţiilor locale ale PNL, premierul Florin Cîţu spune că este concentrat pe munca la Guvern.

Întrebat dacă va candida la şefia PNL, Cîţu evită să răspundă promt. Totuşi, premierul crede că a acumulat experienţă destulă pentru a cotribui în PNL de la vârf. Va decide însă din ce poziţie în momentul în care se va anunţa congresul national-liberalilor.

Cred că am acumulat experiență destulă pentru a contribui în PNL de la vârf, în ce poziție vom vedea atunci, dar până nu se anunță Congresul nu are sens să discutăm.”, a declarat Florin Cîțu, pentru Digi24.

Florin Cîţu spune că la congresul PNL ar putea fi mai mulţi candidaţi la şefia partidului. Până acum însă doar Ludovic Orban a anunţat că vrea să rămână preşedintele PNL şi nu exclude chiar o candidatură la prezindeţialele din 2024.

În momentul în care mi-am anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal există şi această posibilitate, pe care o tratez cu seriozitate. Partidul Naţional Liberal, sub conducerea mea, va lua cea mai bună decizie privind candidatul la funcţia de Preşedinte al României, astfel încât să avem şansa să câştigăm.”, a precizat Ludovic Orban.