• Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în creştere semnificativă estimările privind avansul economiei româneşti în acest an, de la 2,2% cât prognoza în primăvară, până la 4,8%.
  • Potrivit datelor prezentate în raportul privind ,,Proiecţiile Perspectivelor de Creştere Economică Globală” , România ar urma să înregistreze o creştere a PIB-ului de 4,8% anul acesta şi de 3,1% în 2023.
  • În raportul din aprilie, Fondul Monetar Internaţional estima că România va înregistra o creştere economică de 2,2% anul acesta şi de 3,4% anul viitor.

Fondul Monetar Internaţional estimează că România va înregistra o creştere economică de 4,8% în 2022 şi de 3,1% în 2023, estimarea pentru anul viitor fiind în uşoară scădere, conform datelor prezentate în raportul publicat marţi.

Potrivit datelor prezentate în raportul privind ,,Proiecţiile Perspectivelor de Creştere Economică Globală” , vizualizat de agenţia MEDIAFAX, România ar urma să înregistreze o creştere a PIB-ului de 4,8% anul acesta şi de 3,1% în 2023.

În raportul din aprilie, Fondul Monetar Internaţional estima că România va înregistra o creştere economică de 2,2% anul acesta şi de 3,4% anul viitor.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a redus, într-un raport publicat marţi, perspectivele de creştere economică la nivel global pe anul 2023, în contextul situaţiei internaţionale incerte, avertizând asupra nivelului inflaţiei în statele puternic dezvoltate.