Focar de Covid la încă o primărie din Capitală. Edilul i-a somat pe funcționari să respecte cu strictețe regulile sanitare

Focar de COVID-19 la un depozit farmaceutic din Galați: 12 angajați sunt la spital în urma rezultatului pozitiv Sursa Foto: Profimedia
  • Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul Covid în ultimele zile.
  • Edilul Cristian Popescu Piedone i-a somat pe funcționari să poarte mască în permanență.
  • Un focar de Covid-19 a apărut joi și la Primăria Sectorului 6 din București.

Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul Covid în ultimele zile, iar edilul, Cristian Popescu Piedone, i-a somat pe funcționari să respecte cu strictețe măsurile impuse pentru limitarea răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască în permanență.

Mai mulți angajați din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmați pozitiv la testul SARS-COV-2 în ultimele zile. Mai exact, este vorba de 7 persoane din cadrul Direcției Resurse Umane și o persoană de la Direcția de Investiții. S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toți colegii celor doi funcționari care au intrat în contact direct cu aceștia să fie testați. Din fericire, rezultatul testelor a fost negativ”, anunță Primăria Sectorului 5.

Potrivit sursei citate, toate spațiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

Focar de Covid-19 și la Primăria Sectorului 6

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone le solicită din nou angajaților să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecție în permanență. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măștii, importanța igenizării mâinilor și modalitățile de înscriere în campania de vaccinare și importanța acesteia”, transmite Primăria Sectorului 5.

Un focar de Covid-19 a apărut joi la Primăria Sectorului 6 din București. Mai mulți salariați ai instituției s-au infectat, conform rezultatelor testelor rapide. În perioada următoare activitatea Primăriei va fi afectată, avertizează autoritățile locale.