• Riscul de a te infecta în Los Angeles nu a fost niciodată mai mare
  • Unul din cinci locuitori care se testează în Los Angeles are COVID-19
  • Spitalele nu mai au locuri, așa că pacienții ajung în biserici și săli de sport
  • Numărul de bolnavi din Los Angeles a exploadat după sărbătorile de iarnă

Este orașul unde riscul de a te infecta cu COVID nu a fost niciodată mai mare. În acest moment, unul din cinci locuitori care face un test COVID în Los Angeles are un rezultat pozitiv. Și cozile la testare sunt mari.

Nici la numărul de decese nu stau foarte bine. Coronavirusul a răpus peste 11.000 de oameni. Spitalele sunt deja arhipline, așa că bolnavii ajung la biserici și în săli de sport.

„Pe 30 decembrie, media zilnică în ultimile șapte zile a fost de 110 decese. Aceasta este o creștere de 700% de când a început valul. Un alt mod de a analiza acest lucru este că pierdem, în medie, o persoană la fiecare 15 minute în comitatul LA”, a declarat dr. Barbara Ferrer de la Departamentul de Sănătate Publică.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Și viitorul nu sună bine de loc. Doctorul Barbara Ferrer de la Departamentul de Sănătate Publică spune că în următoarele două săptămâni numărul bolnavilor va fi și mai mare.

„Am putut vedea în două săptămâni, 8.500 de persoane spitalizate în fiecare zi. Și apoi o săptămână mai târziu, decesele noastre zilnice ar putea crește până la 175 de persoane”, a mai spus dr. Barbara Ferrer.