Focar de Covid la reşedinţa lui Donald Trump din Florida

donald-trump Sursă foto: Profimedia
  • Focar de coronavirus la reşedinţa lui Donald Trump din Florida, Mar-a-Lago
  • Unii membri ai personalului au fost testaţi pozitiv
  • Donald Trump a avut coronavirus şi a fost vaccinat în luna ianuarie

Reședința principală a lui Donald Trump, Mar-a-Lago, a fost parțial închisă după ce unii membri ai personalului au fost testați pozitiv pentru Covid-19, relatează presa americană, citată de BBC.

Proprietatea din Florida a servit ca reședință oficială a fostului președinte de când a părăsit funcția, în ianuarie.

Clubul a declarat într-un comunicat că Beach Club și sala de mese à la carte au fost închise, dar nu a specificat câte persoane au fost pozitive.

Trump a avut coronavirus în octombrie anul trecut și a fost vaccinat în ianuarie.

La momentul diagnosticării, a fost internat câteva zile în spital și a fost tratat cu dexametazonă.

Soția sa, Melania Trump și fiul Barron, au fost testați pozitiv pentru virus, la fel ca și mai mulți oficiali de la Casa Albă de atunci.

Într-un e-mail către membri obținut de Washington Post, Mar-a-Lago a declarat că urmează „toate măsurile de răspuns adecvate” și că serviciile de banchet și evenimente vor rămâne deschise.

În ianuarie, au apărut imagini de la o petrecere de Revelion la Mar-a-Lago care arată un număr de invitați care nu purtau măști. Complexul a primit un avertisment oficial din partea districtului Palm Beach.

New York Times relatează că clubul intenționează să găzduiască evenimente în timpul întâlnirii de primăvară a Comitetului Național Republican, luna viitoare.