Fost ministru, despre excluderea lui Orban: Extirparea bucăţii de creier ce te ţine în viaţă

Ciprian Teleman Sursa foto: Mediafax Foto
  • Potrivit fostului ministru al Cercetării şi Inovării, „de la distanţă, perioada prin care trece PNL seamănă cu un caz obişnuit de hipnoză colectivă”.
  • Ludovic Orban a anunţat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.
  • Fostul ministru USR, Ciprian Teleman, a comentat, vineri, votul privind excluderea lui Ludovic Orban din PNL.

Excluderea lui Ludovic Orban din PNL este asemuită de fostul ministru al Cercetării, Ciprian Teleman, cu extirparea bucăţii de creier care ţine o persoană în viaţă. El spune despre perioada prin care trece PNL că seamănă cu o „hipnoză colectivă”.

Fostul ministru USR, Ciprian Teleman, a comentat, vineri, votul privind excluderea lui Ludovic Orban din PNL.

„Să-l excluzi pe Ludovic Orban din PNL este ca şi cum ţi-ai extirpa o bucată de creier care te-a ţinut în viaţă până atunci sau ca şi cum te-ar chema Popescu iar tu ai insista că numele tău e Păcală”, scrie Teleman pe Facebook.

Potrivit fostului ministru al Cercetării şi Inovării, „de la distanţă, perioada prin care trece PNL seamănă cu un caz obişnuit de hipnoză colectivă”.

Ludovic Orban a anunţat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că decizia privind excluderea sa din partid nu poate fi luată în Biroul Executiv, ci e nevoie de o decizie a Consiliului Naţional, respectiv o decizie luată de minim 1.000 de liberali.