• Potrivit fostului ministru al Cercetării şi Inovării, „de la distanţă, perioada prin care trece PNL seamănă cu un caz obişnuit de hipnoză colectivă”.
  • Ludovic Orban a anunţat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.
  • Fostul ministru USR, Ciprian Teleman, a comentat, vineri, votul privind excluderea lui Ludovic Orban din PNL.

Excluderea lui Ludovic Orban din PNL este asemuită de fostul ministru al Cercetării, Ciprian Teleman, cu extirparea bucăţii de creier care ţine o persoană în viaţă. El spune despre perioada prin care trece PNL că seamănă cu o „hipnoză colectivă”.

Fostul ministru USR, Ciprian Teleman, a comentat, vineri, votul privind excluderea lui Ludovic Orban din PNL.

„Să-l excluzi pe Ludovic Orban din PNL este ca şi cum ţi-ai extirpa o bucată de creier care te-a ţinut în viaţă până atunci sau ca şi cum te-ar chema Popescu iar tu ai insista că numele tău e Păcală”, scrie Teleman pe Facebook.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Potrivit fostului ministru al Cercetării şi Inovării, „de la distanţă, perioada prin care trece PNL seamănă cu un caz obişnuit de hipnoză colectivă”.

Ludovic Orban a anunţat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că decizia privind excluderea sa din partid nu poate fi luată în Biroul Executiv, ci e nevoie de o decizie a Consiliului Naţional, respectiv o decizie luată de minim 1.000 de liberali.