• Fostul prim-ministru pakistanez, Imran Khan, a insistat că nu știa că Rusia urma să invadeze Ucraina în aceeași zi în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova.
  • Imran Khan a fost aspru criticat pentru că a purtat discuții față în față cu președintele Rusiei și a dat mâna cu acesta la doar câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie.
  • „Nu am crezut niciodată în soluții militare, a noastră a fost o întâlnire bilaterală, a fost planificată cu mult timp înainte.”, a completat fostul prim-ministru.

Fostul prim-ministru pakistanez, Imran Khan, a insistat că nu știa că Rusia urma să invadeze Ucraina în aceeași zi în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova.

Khan, care a fost înlăturat de partidele de opoziție în aprilie, a fost aspru criticat pentru că a purtat discuții față în față cu președintele Rusiei și a dat mâna cu acesta la doar câteva ore după ce războiul din Ucraina a început pe 24 februarie.

Printr-o legătură video din Peshawar, Khan, care a sosit în Rusia pe 23 februarie pentru o vizită de două zile, a declarat: „Cum naiba puteam să știu că în ziua în care am aterizat la Moscova, Putin se va duce în Ucraina.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

„Nu am crezut niciodată în soluții militare, a noastră a fost o întâlnire bilaterală, a fost planificată cu mult timp înainte.”

„Nu ne-am dat seama că în momentul în care voi ajunge acolo, Putin va intra în Ucraina. Cum puteam să știu și cum poți fi pedepsit pentru asta?”.