• Un fost cuplu se ceartă pe corpuri umane criogenate.
  • În plin proces de divorț, Valeria Udalova a fugit cu mai multe trupuri și creiere umane criogenate.
  • A plecat cu creierul cuiva, pe care l-a luat din unitatea de depozitare“, povestește fostul soț al femeii.

În plin proces de divorț, un fost cuplu se ceartă pe corpuri umane criogenate. Valeria Udalova, în vârstă de 59 de ani, fosta directoare a companiei KrioRus, care acum este condusă de fostul soț al femeii, a fugit cu trupuri și creiere criogenate, scrie Daily Mail.

Valeria Udalova și Danila Medvedev, în vârstă de 41 de ani, își dispută rămășițele conservate în azot lichid ale unor pacienți din SUA și Marea Britanie care au plătit mii de lire în speranța că vor fi readuși la viață atunci când știința va avansa și va permite acest lucru.

Femeia, care susține că a fost îndepărtată fără drept de la conducerea companiei, şi actualii angajaţi ai săi de la noua sa firmă, Open Cryonics, din regiunea Tver, au mers la laboratorul situat lângă Moscova şi au încărcat în camioane vase Dewar care conțineau trupuri și creiere umane criogenate. 

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Poliția a fost informată de Medvedev, care a povestit poliţiei că fosta soţie a golit de azot lichid vasele Dewar în care sunt ţinute rămăşiţele umane la o temperatură de -196 de grade Celsius.  

A plecat cu creierul cuiva, pe care l-a luat din unitatea de depozitare. Creierele pacienţilor sunt păstrate separat, în cutii medicale speciale metalice. A existat riscul de deteriorare“, a povestit bărbatul. 

Cazul este investigat de anchetatori. Aceștia i-au solicitat fostei directoare să asigure „integritatea“ corpurilor îngheţate.