• Fostul cancelar al Austriei: „România are mulți experți. Este țara din UE cu cei mai mulți oameni care trăiesc în afara țării”
  • Schussel ne face în 4 fraze proiectul de țară

Uite una tare! În cea mai cunoscută revistă de economie din lume primim un sfat neașteptat. Să importăm români de calitate, că avem de unde, ca să putem cheltui 80 de miliarde – suma care îl dă pe spate și pe cancelarul Austriei.

Wolfgang Shussel este un om care a gestionat de multe ori un buget de 450 de miliarde de euro și este uimit de exemplul României.

În ultimii 6 ani nu a fost în stare să cheltuie nici 15 miliarde din cele 30 oferite de UE.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Acum ne pregătim să facem planuri pentru 80 de miliarde de euro „o bună parte din fondurile europene”, spune Schussel la o conferință a revistei The Economist.

„România are mulți experți. Este țara din UE cu cei mai mulți oameni care trăiesc în afara țării și ar putea încerca să aducă o parte înapoi, ca să aibe experiența și competența să folosească 80 de miliarde de euro. Educația e de viitor în partea asta de lume”, spune Schussel care ne face în 4 fraze proiectul de țară.

Wolfgang Schussel, fost cancelar Austria: „A încerca să-i aduci înapoi, sau măcar o parte dintre ei, cei cu experiență, să creeze companii pentru a-și oferi experiența și competența în special pentru a folosi fondurile europene ar fi un lucru interesant. Educația este un factor extrem de important în această zonă în anii care vor veni”