• Fostul jucător de rugby a fost ucis sămbătă dimineața la Paris.
  • Federico Martin Aramburua fost împușcat mortal în primele ore ale zilei, în fața unui bar, în urma unei altercații între patru indivizi printre care și acesta și un prieten de-al său.
  • Procurorii au confirmat că a fost deschisă o anchetă pentru crimă.

Fostul jucător de rugby argentinian, Federico Martin Aramburu, a fost ucis, sâmbătă dimineață, la Paris, a anunțat Parchetul din Paris.

Aramburu, în vârstă de patruzeci și doi de ani, a fost împușcat mortal în primele ore ale zilei de sâmbătă, în fața unui bar din Paris, în urma unei altercații în care a fost implicat un grup de persoane, printre care Aramburu și un prieten de-al său, potrivit cotidianului sportiv „L’Equipe”, care a relatat primul despre tragedie.

Procurorii au confirmat că a fost deschisă o anchetă pentru crimă. Parchetul nu a oferit mai multe detalii despre moartea lui Aramburu, dar a confirmat că s-au tras focuri de armă în timpul incidentului și că acesta a murit în stradă.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Fostul jucător, cel care a evoluat la Biarritz, Perpignan şi Dax, se afla la Paris din motive personale, el locuind în Ţara Bascilor şi urma să plece, săptămâna viitoare, în Argentina.

De asemenea, el a jucat pentru Glasgow Warriors în 2010-2011 în competiția Pro12 din liga Pro12. A câștigat de două ori campionatul Franței cu Biarritz, în 2005 și 2006, și a făcut parte din echipa Argentinei care a terminat pe locul trei la Cupa Mondială din 2007.

Federația franceză de rugby a anunțat că a planificat un omagiu pentru Aramburu înainte de Meciul celor șase națiuni dintre Franța și Anglia, de sâmbătă, de pe Stade de France.