Fostul premier Petre Roman, fostul selecţioner Anghel Iordănescu şi Mitică Dragomir, pe lista PSD pentru CGMB, alături de Gabriela Firea

Fostul premier Petre Roman şi Anghel Iordănescu, fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal, dar şi Dumitru Dragomir, figurează pe lista PSD pentru Consiliul General al Primăriri Bucureşti.

„Venim cu o listă de profesionişti, oameni care iubesc Capitala. Dl Petre Roman deschide, alături de mine, lista. De asemenea, veţi observa sportivi, campioni, pentru că administraţia este exact ca sportul. Contează doar performanţa. De asemenea, îndrăgita actriţă Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureştiul trebuie să fie în continuare o capitală culturală”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că pe listă mai sunt Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu şi Dumitru Dragomir.

„Susţineam un nou mandat pentru Gabriela Firea, dar acum nu se mai pune problema să stau pe margine, m-am decis să intru, să fac ceva pentru bucureşteni. Sunt cel mai get-beget bucureştean”, a spus Petre Roman.

„Eu am venit alături de dumneavoastră pentru că ştiu sigur că veţi câştiga. Mie nu-mi place să pierd. Am venit alături de dna Firea. O voi sprijini în absolut tot ceea ce face, pentru că face lucruri excepţionale”, a spus şi Dumitru Dragomir.

Firea a spus că semnăturile depuse sunt „reale” şi a catalogat ca manipulări venite din partea contracandidaţilor informaţiile potrivit cărora PSD a falsificat semnături pentru susţinerea candidaţilor în Capitală.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat în 2016 la 7 ani de închisoare cu executare, în primă instanţă, pentru delapidare, spălare de bani şi evaziune, însă a fost achitat în 2018 de Curtea de Apel. El a fost trimis în judecată şi a fost condamnat în prima instanţă în 15 ianurie 2019 în dosarul drepturillor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.