• Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, afirmă că ar trebui să se facă o diferențiere între oamenii vaccinați și cei nevaccinați.
  • Tony Blair: „Relaxarea restricțiilor pentru cei complet vaccinați ar reprezenta un stimulent puternic”.
  • Fostul prim-ministru: „Nu are niciun sens să-i tratăm la fel și pe cei vaccinați și pe cei nevaccinați”.

Tony Blair a spus că este momentul să facem diferența între oamenii care s-au vaccinat și oamenii care nu s-au vaccinat, relatează Sky News.

Fostul prim-ministru a avertizat că nu are niciun sens să-i tratăm pe oamenii vaccinați la fel cum îi tratăm pe cei care nu s-au vaccinat.

Acesta a mai spus că relaxarea măsurilor pentru cei care au primit ambele doze de vaccin ar reprezenta un stimulent foarte bun și puternic.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Tony Blair a vorbit și despre aplicația NHS, cea care dovedește dacă o persoană este sau nu vaccinată, spunând că aceasta ar trebui să fie mai eficientă și mai simplă.

Comentariile fostului prim-ministru vin ca răspuns la un nou raport al Institutului Tony Blair pentru Schimbări Globale. Raportul arată că „statusul vaccinului contează” și pașapoartele de sănătate pot „permite cetățenilor să dovedească acest status într-un mod sigur”.

Autorii raportului au spus că pașapoartele ar intra într-un sistem utilizat atât în țară, cât și peste hotare, „ne putem alinia cu alte țări prin eliminarea anumitor restricții pentru cei care au trecut prin schema completă de vaccinare, permițându-ne astfel să redeschidem economia”.