• Nicolae Robu, fostul primar PNL al Timişoarei, a fost prins de poliţişti când conducea cu o viteză de 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greşit, îmi pare rău, asum şi … plătesc”.
  • El precizează că avea o viteză de 108 Km/h.
  • Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pentru momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc

Nicolae Robu, fostul primar PNL al Timişoarei, a fost prins de poliţişti când conducea cu o viteză de 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greşit, îmi pare rău, asum şi … plătesc”.

Am greşit, îmi pare rău, asum şi … plătesc! Pentru că legea e lege şi trebuie să fie lege pentru toţi şi toţi trebuie să plătim când o încălcăm! Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orţişoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o maşină de poliţie care mi-a cerut să trag pe dreapta. Poliţistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproşez!-, că puţin mai spre Timişoara e un semn de restricţie de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul şi anume, că pur şi simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greşit, am greşit, plătesc, legea e lege”, scrie pe Facebook Nicolae Robu.

El precizează că avea o viteză de 108 Km/h.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pentru momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc”, conchide Robu.