Fostul purtător de cuvânt al lui Băsescu a fost numit consilier de imagine al lui Vlad Voiculescu

Medicii de familie vor primi minim 30 de lei pentru fiecare pacient vaccinat. Voiculescu: „Nu e un bonus, e plată suplimentară pentru muncă suplimentară” Sursa Foto: Mediafax / Andreea Alexandru

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, l-a numit miercuri pe Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, în funcţia de consilier cu atribuţii de purtător de cuvânt.

„Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, l-a numit astăzi (miercuri-n.r.) în funcţia de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atribuţii de purtător de cuvânt, pe Bogdan Oprea, specialist în comunicare în administraţia publică la nivel înalt şi cadru universitar cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu. Bogdan Oprea are licenţă de paramedic şi însoţeşte, ca voluntar, ambulanţele care deservesc comunitatea în care trăieşte”, a anunţat, printr-un comunicat, Ministerul Sănătăţii.

Conform acestuia, Bogdan Oprea are o experienţă de aproape 10 ani în administraţie publică, fiind, printre altele, consilier de rang înalt al UE pentru comunicare şi vizibilitate în cadrul Cancelariei de Stat a Guvernului Republicii Moldova, purtător de cuvânt al preşedintelui României, Traian Băsescu, sau al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Bogdan Oprea este din 2007 cadru universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti şi a obţinut licenţa de paramedic SMURD în anul 2017. Potrivit MS, acesta însoţeşte ca voluntar ambulanţele de la Detaşamentul de Pompieri „Vitan”, Bucureşti.