• Kim Jong-un i-a oferit lui Putin un portret asemănător cu o piatră funerară, un bust și doi câini Pungsan nord-coreeni.
  • Putin și Kim Jong-un au semnat un acord prin care Rusia și Coreea de Nord se vor ajuta reciproc dacă oricare dintre ele este atacată.
  • Imaginile cu Putin și Kim și alături de câinii Pungsan au fost difuzate joi de televiziunea centrală coreeană controlată de stat.

Liderul din Coreea de Nord sudează relația cu Rusia prin cadouri. Kim Jong-un i-a oferit lui Putin un portret asemănător cu o piatră funerară, un bust și doi câini Pungsan nord-coreeni, scrie presa de stat din Coreea de Nord.

Putin și Kim Jong-un au semnat un acord prin care Rusia și Coreea de Nord se vor ajuta reciproc dacă oricare dintre ele este atacată. Nu este clar dacă acest ajutor înseamnă o intervenție militară imediată și cu drepturi depline în cazul lui atac.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Imaginile cu Putin și Kim și alături de câinii Pungsan au fost difuzate joi de televiziunea centrală coreeană controlată de stat.

Prima vizită a lui Putin în Coreea de Nord a fost în urmă cu 24 de ani, președinte la Phenian era Kim Jong IL, tatăl actualului președinte.

Citește și