• Diana Șoșoacă a apărut în Parlament cu o botniță la gură
  • Senatoarea susține că drepturile și libertățile fundamentael ale românilor au fost anulate de Parlament, președinte și Guvern
  • Marcel Ciolacu a întrat într-un conflict cu Șoșoacă, după ce i-a cerut să poarte masca de protecție

Senatoarea Diana Șoșoacă a apărut în Parlament la ședința solemnă dedicată aniversării Constituției cu o botniță de câine. Aceasta susține că drepturile şi libertăţile fundamentale ale românilor au fost anulate de Parlament, preşedinte şi Guvern.

„Constituţia este Biblia Românilor. De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României. În ultimii 2 ani aţi omorât-o. (…) Nu puteţi cere schimbarea Constituţiei, pentru că pe această Constituţie aţi jurat în acest mandat nu să o schimbaţi, ci să o respectaţi. Nu este posibil ca această Constituţie care v-a adus aici, cu toate drepturile pe care le aveţi şi obligaţiile adiacente, să fie încălcată de voi, să cereţi să fie schimbată, în condiţiile în care nici pe aceasta nu o respectaţi. (…) I-am cerut lui Sfântului Nicolae să-mi dea un cadou de aniversarea Constituţiei. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă, prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale au fost anulate de către Parlament, preşedinte şi Guvern”, a afirmat Diana Şoşoacă.

Senatoarea a intrat într-un conflict și cu Marcel Ciolacu. Președintele Camerei Deputaților i-a cerut lui Șoșoacă să poarte masca de protecție.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog frumos, doamna colegă, să purtaţi mască şi să mă protejaţi ca să nu mă îmbolnăviţi. Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază.”, a spus Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului.

Sursa foto: MEDIAFAX
Sursa foto: MEDIAFAX FOTO