• Merelize van der Merwe, un vânător de trofee a postat pe rețelele de socializare o poză cu inima unei girafe pe care tocmai o împușcase
  • „V-ați întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe?”, și-a întrebat femeia urmăritorii
  • Femeia susține că „a dat de muncă la 11 persoane în acea zi” și că animalul a generat „o mulțime de carne pentru localnici

Dragostea nu ține de cont de culoare, religie sau orientare politică, dar unii au dus ziua de Valentine’s Day la un alt nivel. O femeie are o idee atipică despre cadoul „perfect” în luna iubirii.

Merelize van der Merwe, un vânător de trofee, se confruntă acum cu reacții furioase după ce a postat pe rețelele de socializare o poză cu inima unei girafe pe care tocmai o împușcase. Ea a descris organul ca fiind cadoul „perfect” de Valentine’s Day, relatează NY Post.

Femeia în vârstă de 32 de ani a avut parte de acest cadou după ce „minunatul” ei soț (așa cum l-a descris chiar ea) a cheltuit peste 2.000 de dolari pentru ca visul ei să devină realitate.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„V-ați întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe?”, a scris pe Facebook Merelize van der Merwe, care intenționează să folosească pielea girafei pe post de covor.

Merelize van der Merwe a ucis până acum aproximativ 500 de animale, inclusiv lei, leoparzi și elefanți. Ea a declarat că a postat fotografia pentru a enerva activiștii ce susțin drepturile animalelor.

„Nu am pic de respect pentru ei – îi numesc mafia. Minunatul meu soț Gerhardt știa că acesta este visul meu. Am fost ca un copil timp de două săptămâni, numărând zilele. Am fost foarte emoționată”, a spus ea.

Mai mult de atât, femeia susține că „a dat de muncă la 11 persoane în acea zi” și că animalul a generat „o mulțime de carne pentru localnici”.

„Dacă vânătoarea este interzisă, animalele vor deveni inutile și vor dispărea. Vânătoarea a contribuit la readucerea multor specii din pragul dispariției. Singurii oameni care protejează aceste animale sunt vânători de trofee”, a mai adăugat ea.

Ea a fost asaltată pe Facebook cu mesaje, iar unii hackeri au încercat să îi spargă conturile personale, dar asta nu a descurajat-o. S-au pornit inclusiv câteva petiții împotriva ei, dar Merelize van der Merwe își susține în continuare poziția.