• În Caraș-Severin a fost depistat un minivan Mercedes cu suspensii din lemn.
  • Inspectorii RAR au publicat pozele pe rețelele de socializare.
  • Autovehiculul cu 8 locuri fusese cumpărat din Germania.

Un bărbat din Reșița a avut ghinionul de a-i fi descoperită „lucrarea” suprinzătoare pe care o avea la mașina sa, un minivan Mercedes-Benz. Astfel, reprezentanții Registrului Auto Român (RAR) au găsit o bucată de lemn în locul unei piese de la sistemul de suspensii și au au publicat apoi pozele pe rețelele de socializare, pentru a atenţiona cu privire la problemele tehnice identificate la mașinile cumpărate din străinătate.

Șoferul a spus că automobilul său, cu 8 locuri, a fost achiziționat din Germania și le-a mărturisit angajaților RAR că știa de problemă, doar că nu a avut timp să ducă mașina în service pentru reparație.

Bineînțeles, inspectorii RAR nu au eliberat cartea de identitate a vehiculului. „Astfel de deficienţe tehnice au identificat colegii noştri de la RAR Caraş-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanţă“, au scris aceştia în descrierea postării.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Imediat după publicarea fotografiilor pe rețelele de socializare, internauții au glumit pe seama acelei „piese”: „De-aia dispar pădurile în Caraş…” / „Unde poţi să legi cu sârmă, e păcat să pui şurub” / „Cred că în loc de mecanic a dus mașina la pădurar” / „Bucșa este bună, dar nu este lăcuită” / „Pachet de drumuri grele aka arcuri moarte. Nu bate, nu troncăne”.