• Ludovic Orban recidivează: a fumat din nou la birou.
  • Nu este prima fotografie cu L. Orban fumând în interior.
  • Orban a promis anul trecut că va încerca să se lase de fumat, după 40 de ani.
  • În 2019, Ludovic Orban a fost amendat pentru petrecerea de ziua lui.

A promis și nu s-a ținut de cuvânt. Cine? Ludovic Orban. Ce a promis: că n-o să mai fumeze în birou, ba chiar se lasă de fumat. Când? Anul trecut. Ce a făcut acum? A fost surprins din nou fumând în birou, adică într-un spațiu închis unde legea interzice fumatul. A doua regulă încălcată: nu poartă mască, deși nu e singur în încăpere. FOTO AICI

Ludovic Orban e la a treia recidivă. A fost surprins fumând în interior și anul trecut și acum doi ani. Era premier pe atunci și a călcat pe bec la Guvern. În 2019 a fost scandal mare, desi erau restrictii. La petrecerea lui Orban s-a fumat, s-a baut, dar masca tot nu s-a purtat. A fost amendat atunci cu 3.000 de lei.

„Reflectez la o soluție să mă las de fumat, am fumat destul 40 de ani, cred că cel mai mult s-ar bucura familia mea”, spunea Orban.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Ludovic Orban a vorbit despre aceste episoade. Anul trecut a făcut o promisiune – noi am spus că nici el nu crede în ea – că după 40 de ani, se lasă de țigări. A recunoscut atunci și că e fumător înrăit- a renunțat la un moment dat la fumat 1 an, dar s-a apucat la Eclipsa din ’99. Despre faptul că Ludovic Orban e mare iubitor de petreceri nu e nevoie să amintim- se știe. E un maestru al petrecerilor.