FOTO. Ministrul Lucian Bode, surprins fără mască la UNTOLD. Europol: Legea în România se împarte între „jmecheri” şi „fraieri”

bode-untold Sursa foto: Facebook/ EUROPOL
  • Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, a fost surprins fără mască de protecţie la UNTOLD, într-un spaţiu închis.
  • Fotografia a fost publicată de Sindicatul Europol.
  • Anterior, Bode a îndemnat pe Faceebok: „Bucuraţi-vă în siguranţă de acest festival şi respectaţi măsurile de protecţie!”

Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, a fost surprins fără mască de protecţie la UNTOLD, într-un spaţiu închis. „Ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie?”, se întreabă Europol.

Sindicatul Europol a publicat o poză în care ministrul Lucian Bode apare fără mască la festivalul de muzică UNTOLD, ce a avut loc în acest weekend.

Poza Europol este în contrast cu fotografia oficială publicată chiar de ministru pe contul său de Facebook, în care acesta poartă mască şi cere oamenilor să respecte măsurile de protecţie.

„Bucuraţi-vă în siguranţă de acest festival şi respectaţi măsurile de protecţie!”, a fost mesajul care a însoţit poza cu mască publicată de Lucian Bode.

Sindicatul Europol critică într-un mesaj pe Facebook atitudinea ministrului. În opinia sindicatului, afectează încrederea cetăţeanului în autorităţi.

„După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeaşi faptă”, au scris sindicaliştii de la Europol pe Facebook.