• Ri Sol-ju, soția liderului nord-coreean, a ieșit în public după o absență de mai bine de un an.
  • Kim Jong Un și soția sa au fost prezenți la concertul susținut cu ocazia aniversării zilei de naștere a tatălui dictatorului nord-coreean.
  • Coreea de Nord nu a raportat niciun caz de Covid-19 de la începutul pandemiei.

După mai bine de un an de la ultima sa apariție în public, Ri Sol-ju, soția lui Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, a ieșit din nou în lume. Astfel, Kim Jong-un și soția sa au fost prezenți la concertul susținut cu ocazia aniversării zilei de naștere a tatălui dictatorului nord-coreean, fostul lider Jong-il, potrivit presei de stat citate de BBC.

Ri Sol-ju nu a mai fost văzută în public din ianuarie anul trecut, deși obișnuia să se afișeze alături de soțul său la toate evenimentele importante. Astfel, absența ei din ultimul an a generat speculații legate de starea ei de sănătate și de o eventuală sarcină.

De ce s-a ferit să iasă în public

Din spusele unor surse din serviciile secrete sud-coreene, Ri Sol-ju s-ar fi ascuns de ochii lumii de teama coronavirusului și a preferat, în schimb, să petreacă cea mai mare parte din timp alături de copii.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

În imaginile publicate de presa de stat, cei doi apar râzând, dar fără să poarte mască de protecție sau să respecte regula distanțării sociale. De altfel, Coreea de Nord nu a raportat niciun caz de coronvirus de la debutul pandemiei, spre mirarea experților care pretind că este foarte puțin probabil ca țara să fi fost ocolită de acest virus.