FOTO. Un bărbat s-a trezit cu primarul la poartă, dar și cu sacii de gunoi pe care îi aruncase într-un canal. Cum a fost descoperit făptașul

gunoi la poarta Sursa foto: Facebook/Ioan Cardaș
  • Un bărbat s-a trezit cu primarul la poartă și cu sacii de gunoi pe care îi aruncase într-un canal.
  • În saci au fost găsite facturi cu adresa celui care i-a aruncat.
  • Primar: „Vă atenţionăm că pe raza comunei noastre o să montăm camere video care să sesizeze momentul aruncării gunoaielor”

Un bărbat din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a aruncat mai mulţi saci cu gunoi într-un canal, la marginea drumului, în localitatea învecinată, Victor Vlad Delamarina. Primarul acestei localităţi, Ioan Cardaş, împreună cu o echipă, a adunat sacii în care au fost găsite facturi cu adresa celui care i-a aruncat şi a dus gunoiul în faţa casei acestuia.

„Gunoaiele aruncate s-au întors acasă. Vă facem cunoscut faptul că astăzi am asistat la strângerea gunoaielor aruncate pe marginea drumurilor din comuna Victor Vlad Delamarina. În momentul aruncării gunoaielor cetăţenii au uitat faptul că prin gunoi au aruncat şi hârtii pe care le scria numele şi adresa. Vă atenţionăm că pe raza comunei noastre o să montăm camere video care să sesizeze momentul aruncării gunoaielor”, a scris Ioan Cardaş, pe pagina sa de Facebook.  

Edilul a afirmat că va solicita ajutorul Gărzii de Mediu Timiş care are posibilitatea, legal, de a confisca maşina celui care aruncă gunoi în rampe clandestine.