• Fotografia cu Bernie Sanders a generat o sumă impresionantă
  • Bernie Sanders a anunțat că va dona cele 1.8 milioane de dolari
  • Mănușile purtate de Sanders la învestirea lui Joe Biden au fost sold-out după 3 zile

Toată lumea a fost cu ochii pe învestirea lui Joe Biden, însă cel despre care se vorbește cel mai multe este… Bernie Sanders. Fotografia cu acesta a generat însă și o sumă mare de bani.

Totul a început când o studentă pe nume Ashley Smalls a postat fotografia alături de mesajul „Acesta putea să fie un email”. A strâns peste 1 milioane de like-uri în 12 ore. De acolo au început fotomontajele. Bernie și mănușile lui au ajuns în mii de imagini create cu ajutorul Photoshop-ului. Inclusiv Prim Ministrul Canadei, Justin Trudeau, a intrat în joc. Am văzut adaptări și cu politicieni de la noi. Cu fostul primar al capitalei, Gabriela Firea, și cu actualul primar, Nicușor Dan. Ei bine, Bernie Sanders a profitat și el puțin. A scos o linie de produse cu imaginea imprimată. În doar 5 zile au avut loc vânzări de 1.8 milioane de dolari, sumă pe care Bernie Sanders a spus că o va dona.

Brendan Smialowski este numele celui care i-a făcut poza și lucrează ca fotoreporter pentru Agenția France Press. Culmea, el și-a criticat propria creație: „Nu este o fotografie reușită. Compoziția nu a fost cea mai bună”, a spus el pentru CNBC. Nici urmarea nu l-a încântat. El a spus că niciun fotojurnalist nu își dorește ca o fotografie de-a lui să se transforme în meme. „E bine însă că oamenii își folosesc creativitatea”, a mai spus Smialowski.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN