• FBI are laptopul lui Hunter Biden, au confirmat două surse din cadrul biroului pentru Fox News.
  • O altă sursă a spus tot pentru Fox News că emailurile compromițătoare, care arată că Joe Biden știa de afacerile din străinătate ale fiului său, sunt autentice.
  • FBI susține că nu este vorba de nicio dezinformare rusească în acest scandal.

CNN, New York Times, Washington Post și alte mari trusturi de presă au decis să nu scrie despre laptopul lui Hunter Biden și despre e-mailurile compromițătoare.

Mai multe e-mailuri publicate de ziarul New York Post par să confirme că Hunter Biden ar fi primit bani de la o companie energetică ucraineană – condusă de un oligarh acuzat de corupție – pentru a facilita accesul unor personaje controversate la tatăl său.

Twitter și Facebook au cenzurat articolul din New York Post, dar efectul a fost fix pe dos. Povestea cu laptopul lui Hunter Biden a fost cea mai discutată în online-ul american săptămâna trecută, când a apărut. Până acum, nici Joe Biden, nici cineva din echipa lui, nu a negat că email-urile lui Hunter ar fi false.

Peste 50 de foști funcționari de rang înalt ai serviciilor de informații au semnat o scrisoare în care își exprimă convingerea că recenta dezvăluire despre e-mailurile despre care se presupune că ar aparține fiului lui Joe Biden „are toate semnele distinctive clasice ale unei operațiuni de informații rusești”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Directorul Serviciului Național de Informații, John Ratcliffe, a declarat luni că informațiile de pe laptopul lui Biden „nu fac parte dintr-o campanie de dezinformare rusească”.