Fox News: FBI are laptopul lui Hunter Biden și neagă o dezinformare rusească

CNN, New York Times, Washington Post și alte mari trusturi de presă au decis să nu scrie despre laptopul lui Hunter Biden și despre e-mailurile compromițătoare.

Mai multe e-mailuri publicate de ziarul New York Post par să confirme că Hunter Biden ar fi primit bani de la o companie energetică ucraineană – condusă de un oligarh acuzat de corupție – pentru a facilita accesul unor personaje controversate la tatăl său.

Twitter și Facebook au cenzurat articolul din New York Post, dar efectul a fost fix pe dos. Povestea cu laptopul lui Hunter Biden a fost cea mai discutată în online-ul american săptămâna trecută, când a apărut. Până acum, nici Joe Biden, nici cineva din echipa lui, nu a negat că email-urile lui Hunter ar fi false.

Peste 50 de foști funcționari de rang înalt ai serviciilor de informații au semnat o scrisoare în care își exprimă convingerea că recenta dezvăluire despre e-mailurile despre care se presupune că ar aparține fiului lui Joe Biden „are toate semnele distinctive clasice ale unei operațiuni de informații rusești”.

Directorul Serviciului Național de Informații, John Ratcliffe, a declarat luni că informațiile de pe laptopul lui Biden „nu fac parte dintr-o campanie de dezinformare rusească”.

Exit mobile version