• Direcţia Generală de Sănătate din Franţa anunţă că au fost descoperite primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului.
  • Anunţul a fost făcut duminică seara. Este vorba despre opt persoane care s-au întors din Africa în ultimele 14 zile şi au fost testate pozitiv, anunţă BFMTV.
  • Confirmarea faptului că este vorba despre noua variantă a virusului poate veni în câteva zile, au precizat autorităţile din Franţa.

Direcţia Generală de Sănătate din Franţa anunţă că au fost descoperite primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului.

Anunţul a fost făcut duminică seara. Este vorba despre opt persoane care s-au întors din Africa în ultimele 14 zile şi au fost testate pozitiv, anunţă BFMTV.

„Autorităţile sanitare s-au mobilizat pentru a descoperi cât mai rapid fiecare pacient contaminat pentru a fi izolat, pus în carantină împreună cu persoanele cu care a intrat în contact indiferent dacă sunt sau nu vaccinate”, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Sănătate din Franţa

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Confirmarea faptului că este vorba despre noua variantă a virusului poate veni în câteva zile, au precizat autorităţile din Franţa.