• Direcţia Generală de Sănătate din Franţa anunţă că au fost descoperite primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului.
  • Anunţul a fost făcut duminică seara. Este vorba despre opt persoane care s-au întors din Africa în ultimele 14 zile şi au fost testate pozitiv, anunţă BFMTV.
  • Confirmarea faptului că este vorba despre noua variantă a virusului poate veni în câteva zile, au precizat autorităţile din Franţa.

Direcţia Generală de Sănătate din Franţa anunţă că au fost descoperite primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului.

Anunţul a fost făcut duminică seara. Este vorba despre opt persoane care s-au întors din Africa în ultimele 14 zile şi au fost testate pozitiv, anunţă BFMTV.

„Autorităţile sanitare s-au mobilizat pentru a descoperi cât mai rapid fiecare pacient contaminat pentru a fi izolat, pus în carantină împreună cu persoanele cu care a intrat în contact indiferent dacă sunt sau nu vaccinate”, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Sănătate din Franţa

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Confirmarea faptului că este vorba despre noua variantă a virusului poate veni în câteva zile, au precizat autorităţile din Franţa.