• Proiectul se numește „Octombrie roz”, iar Arcul de Triumf va fi și el luminat.
  • Depistate la timp, 9 din 10 cancere de sân pot fi vindecate.
  • Premiile Panglica roz” recompensează și sprijină inițiativele și inovațiile în toate domeniile.

Aseară, Turnul Eiffel s-a luminat în roz pentru a marca lupta împotriva cancerului. Proiectul se numește „Octombrie roz”, iar Arcul de Triumf va fi și el luminat. Este un moment de recunoștință pentru eforturile medicilor și cercetătorilor din domeniu.

O femeie din opt este susceptibilă să dezvolte cancer de sân în timpul vieții sale. Prin această campanie de sensibilizare, asociația Panglica Roz încurajează toate femeile să se supună unui screening regulat pentru a combate boala. Depistate la timp, 9 din 10 cancere de sân pot fi vindecate.

Pe 1 octombrie, Fundația Panglica Roz a inaugurat campania de sensibilizare organizată pe tot parcursul lunii octombrie, în fiecare an cu o temă diferită și un mesaj puternic. În 2023, tema este despre importanța cercetării, care salvează vieți.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

Campania anuală Octombrie roz” oferă ocazia de a pune în lumină, timp de o lună întreagă, lupta împotriva cancerului de sân: informare, prevenire, depistare precoce. Numeroase inițiative și evenimente în toată Franța sunt oferite femeilor, datorită numeroșilor oameni mobilizați. Este, de asemenea, un moment pentru a pune în valoare eforturile medicilor și cercetătorilor, precum și ale tuturor celor care se angajează în lupta împotriva cancerului de sân. Premiile Panglica roz” recompensează și sprijină inițiativele și inovațiile în toate domeniile.

Citește și: