• Zece persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-o clădire de șapte etaje a orașului Lyon.
  • Incendiul, a cărui ,,origine este necunoscută” , este ,,acum stins” , a precizat prefectura.
  • În bilanțul provizoriu mai figurează 4 victime în stare de urgență absolută și 10 răniți ușor (dintre care 2 pompieri).

Zece persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-o clădire de șapte etaje a orașului Lyon. Ministrul francez Gérald Darmanin și-a anulat o vizită la Grignon şi se deplasează la Vaulx-en-Velin, potrivit Le Figaro.

Un incendiu violent a izbucnit vineri dimineață, la Vaulx-en-Velin, în suburbia de est a orașului Lyon, anunţă într-un comunicat prefectura.

Cel puțin 10 persoane au murit, dintre care cinci copii (cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani), potrivit prefecturii din Rhône. În bilanțul provizoriu mai figurează 4 victime în stare de urgență absolută și 10 răniți ușor (dintre care 2 pompieri). Prefectura a activat un centru operațional departamental, precum și planul pentru numeroase victime.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Incendiul a izbucnit într-o clădire cu șapte etaje.

Pompierii s-au deplasat rapid la fața locului în urma numeroaselor apeluri. A fost stabilit un perimetru de securitate. Prefectul a activat un centru operațional departamental și planul de intervenție în masă.

Aproximativ 165 de pompieri au fost mobilizați la fața locului, folosind 70 de mașini.

Incendiul, a cărui ,,origine este necunoscută” , este ,,acum stins” , a precizat prefectura în comunicatul său.

Ministrul de interne Gérald Darmanin a anunțat că se va deplasa la fața locului în ,,câteva minute” , însoțit de ministrul locuinței, Olivier Klein, care și-a anulat o vizită la Grignon.