Gabriela Firea a dezvăluit de ce a mers Bădulescu la conferința lui Nicușor Dan. „Dulapul adus era o metaforă și un paralelism”

Sursa foto: Print screen video MEDIAFAX
  • Gabriela Firea a spus că viceprimarul Bădulescu avea vizita programată în zona prelungirea Ghencea, pentru a verifica stadiul lucrărilor
  • Primarul General al Capitalei a declarat că s-a dorit exprimarea unui punct de vedere prin trimiterea lui Bădulescu, față de „acuzele și minciunile” spuse de Nicușor Dan
  • Vineri, Nicușor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, a organizat o conferință de presă pe domeniul public, acolo unde și-a făcut apariția și viceprimarul Aurelian Bădulescu

Primarul Capitalei susţine că Aurelian Bădulescu a mers la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan pentru că presa solicitase „puncte de vedere tehnice” la bilanţul pe care îl făcea candidatul PNL-USR.

Conferința de presă a fost marcată de incidente, țipete și îmbrânceși, după ce Aurelian Bădulescu nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să-și suștină discursul. Acesta a intervenit în repetate rânduri peste candidatul PNL-USR, ba chiar a adus la fața locului și un dulap, susținând, ironic, că în el s-ar fi ascuns Nicușor Dan.

„Cu o seară înainte de organizarea conferinţei de presă în zona Prelungirea Ghencea, am fost solicitaţi de către reprezentanţii presei să avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilanţul care se doreşte a ni se face ad-hoc de către un contracandidat la Primăria Capitalei. Ceea ce am şi făcut. Oricum era programată, indiferent de această conferinţă de presă ad-hoc, verificarea care se face la orice sfârşit de săptămână la lucrarea noastră de la Prelungirea Ghencea. De obicei, viceprimarul Bădulescu, împreună cu colegii de la direcţia infrastructură, investiţii, sunt de fiecare dată la faţa locului.

Ce s-a întâmplat ulterior în teren, acel dulap adus, care era o metaforă şi un paralelism la declaraţia domnului europarlamentar Rareş Bogdan care a afirmat în cadrul unei şedinţe interne de partid că pe timpul pandemiei Gabriela Firea a arătat că e primar general, iar candidatul PNL-USR a stat ascuns în dulap, nu face parte din ce am dorit noi să exprimăm, şi anume un punct de vedere al Primăriei, prin viceprimar, prin directorii de specialitate care oricum se aflau în teren, vizavi de acuzele care ni se aduceau şi vizavi de minciunile care se spuneau despre Prelungirea Ghencea”, a explicat Gabriela Firea, la Digi 24.