Gabriela Firea, atac la adresa lui Vlad Voiculescu şi Nicuşor Dan: „Răutate, incompetență, abuz”

gabriela-firea Mediafax Foto
  • Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a compromis în totalitate campania de vaccinare, iar mandatul lui Nicușor Dan înseamnă „răutate, incompetență, abuz”
  • Firea: Cea mai mare cacealma politică este guvernarea dreptei unite, la egalitate cu guvernarea locală care a promis un nou București și oferă frig, austeritate și ignorarea cetățenilor
  • Firea: În curând, chiar cei care l-au susținut și votat se vor disocia de acest munte de ignoranță și lene

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a compromis în totalitate campania de vaccinare, iar mandatul lui Nicușor Dan înseamnă „răutate, incompetență, abuz”, consideră prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

„Cea mai mare cacealma politică este guvernarea dreptei unite, la egalitate cu guvernarea locală care a promis un nou București și oferă frig, austeritate și ignorarea cetățenilor. Noul ministru al Sănătății a compromis în totalitate campania de vaccinare! Nu o spunem doar noi, simt românii și au început să reacționeze și liderii PNL. Deocamdată, domnii Boc și Rareș Bogdan. Vorbesc amândoi despre a ministrului Vlad Voiculescu. Despre cum se dau primarilor, fără sursă de finanțare. De câte ori am repetat acest adevăr crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a îngenunchiat administrația locală iar acum îi desăvârșește opera Vasile Cîțu. Când semnalam abuzurile guvernării #dedreapta la ciolan, peneliștii tăceau. Să nu-și deterioreze poziția în partid. Au pus mai presus cariera lor, decât interesul cetățenilor”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea îl critică și pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

„Despre București, lucrurile sunt clare. Prin minciună, manipulare și furt primarul de dreapta. Nu-l interesează avariile, nu se implică în rezolvarea problemei apei calde și a căldurii, zăpadă să cadă cât vrea ea, nu-l incomodează, de trafic să se ocupe Brigada Rutieră, – era doar pe timpul meu, poluarea să mai aștepte, nu e o urgență pentru noul primar. Pentru el este urgent să facă abuzuri și să oprească o demolare a unei clădiri din București care nu a fost declarată, tot de către oamenii de dreapta din Ministerul Culturii, monument istoric, dar se duce pe teren și îi amenință pe proprietari ca nu le semnează autorizație de construire – abuz după abuz – instituțiile sigur sunt pe fir, pentru noul primar a fost prioritar sa oprească lucrările la Pasajul Doamna Ghica, la șantierul din Prelungirea Ghencea – o zona foarte aglomerată a Capitalei -, inclusiv să stopeze cinic lucrările la blocurile de locuințe sociale”, adaugă prim-vicepreședintele PSD.

Firea menționează că bucureștenii cărora le-a înmânat pre-alocările – „persoane cu dizabilități, bolnavi cronici, oameni în situații disperate, cărora le-a luat foc casa ori au fost evacuați își văd ruinat visul de a avea curând un acoperiș deasupra capului”.

„Răutate, incompetență, abuz – asta înseamnă cele câteva luni cu Nicușor Dan pentru bucureșteni. În curând, chiar cei care l-au susținut și votat se vor disocia de acest munte de ignoranță și lene. Nu-l mai spală nici articolele aranjate cu ziariștii prieteni, care încă îi mai dau credit. Până și lor le va fi jenă să-l mai gireze, pentru că își vor îndepărta cititorii. În curând, Niki – cum îl alinta -, va fi o rușine și pentru ei, cei mai activi susținători! Marea cacealma de dreapta ne va costa pe toți și în domeniul sănătății, și al educației, și prin scăderea puterii de cumpărare, și în viața de zi cu zi. Păcat! Mare păcat de toți românii care și-au pus speranța în vremuri mai bune dar au venit vremuri crâncene”, conchide Gabriela Firea.