Gabriela Firea dată în judecată chiar înainte de alegeri: „Plângeri penale ridicole”

Sursa foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
  • PNL a depus plângere penală pe numele primarului general al Capitalei.
  • Liberalii o acuză pe Gabriela Firea că blochează intenţionat votul pentru trei membri în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.
  • Firea: Situaţia pe care o reclamă este generată de către PNL, instanţa a respins acţiunea ca fiind neîntemeiată.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că PNL o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru că aceasta ar tergiversa înlocuirea a doi consilieri generali PNL.  M

Aceștia au refuzat să pună pe ordinea de zi a şedinţelor Consiliului General proiectele prin care urmau să fie schimbaţi trei consilieri aleşi pe listele PNL, dar care nu mai sunt membri ai partidului. Violeta Alexandru o acuză pe Firea că vrea să treacă proiecte pentru care are nevoie de majoritate absolută şi din acest motiv nu ar vrea înlocuirea celor trei consilieri.

„Apreciem, şi rămâne să decidă instanţa, că Primăria Capitalei, prin Gabriela Firea şi cei care organizează ordinea de zi şi şedinţele de consiliu, comit un abuz. Gabriela Firea încearcă să controleze Consiliul general” spune Violeta Alexandru.

“ Situatia pe care o reclamă este generată chiar de către membrii partidului său! […] Violeta Alexandru face doar ce ştie mai bine: plângeri penale ridicole! O sfătuiesc pe doamna Violeta Alexandru să lămurească situaţa membrilor PNL care doresc să intre în CGMB şi abia apoi sa facă declaraţii publice şi plângeri penale neîntemeiate!”, le-a transmis Gabriela Firea câteva ore mai târziu.