• Florin Cîțu n-a reușit să facă auditul complet al cheltuielilor primăriei București
  • Accesul inspecției financiare a fost restricționat încă de pe 11 martie
  • Cîțu: Primăria e o instituție care nu a fost controlată minim zece ani
  • Inspecția a depistat nereguli la cheltuielile pentru plata energiei termice și la RATB

Gabriela Firea a uitat de Nicușor Dan și fraudarea alegerilor, are altă țintă. Se războiește cu ministrul Cîțu de la finanțe, care spune că a descoperit fraude de milioane la Primărie.

Firea a pus lacăt pe finanțele primăriei, dar chiar și așa ministrul Cîțu spune că a apucat să descopere nereguli de 40 de milioane de euro la plata energiei termice și la transportul public.

Florin Cîțu: „Plata fără bază legală din fonduri publice în exercițiile financiare 2018 și 2019, în ceea ce privește srrviciul de furnizarea a energiei termice pentru populație prin sistem centralizat cu cheltuieli induse în valoare de 80.325.000 de lei. Plata fără bază legală din fonduri publice a sumei de 1.418.500 lei fără TVA reprezentând cotravaloarea unor așa zise servicii prestate în baza unui contract de prestări servicii. Plata din fonduri publice fără bază legală a 6.014.993 de lei în perioada 2012-2017, deci fără bază legală către RATB.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Firea nu a rămas datoare. „Să-l scoată cineva pe Cîțu din priză sau din… prize” – a scris fostul primar pe Facebook.

Sa-l scoata cineva pe Câtzu din prizā sau… prize! Sa-l trezeasca din ametealā pe cel care ne-a ingropat in datorii si…Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 12 octombrie 2020

„Sa-l trezeasca din ametealā pe cel care ne-a ingropat in datorii si pe noi, dar si pe copiii si nepotii nostri! În goana dupa un loc la Senat, s-a gândit cā victoria îi va fi asiguratā dacā mā acuza de ceva, orice, pe mine! Si a gasit fapte, chiar prejudicii! Din 2012! Sa-i spuna cineva cā mi-am inceput mandatul in 25 iulie 2016!”, e mesajul postat de Firea pe Facebook.