• Florin Roman: Sper să avem cât mai multe victime
  • Florin Roman a venit cu explicații pe Facebook: Se vânează orice cuvânt, orice greșeala, orice gest pentru a fi răstălmăcit!

Gafă macabră, la tribuna Parlamentului. Autor: Florin Roman, liderul deputaților liberali. El a spus că speră ca România să aibă cât mai multe victime și, culmea, mai puține bâlbe din partea autorităților.

Florin Roman, liderul deputaților PNL: „Mă bucur, domnule Arafat, că ați ajuns la o înțelegere cu colegii dumneavoastră de minister și sper ca după ce această lege va fi promulgată în Monitorul Oficial, să și vedem în județe că se întâmplă ceea ce v-ați propus prin acest proiect de lege și practic cu ajutorul dumneavoastră și al bunului Dumnezeu să avem cât mai multe victime și cât mai puține probleme, cât mai puține bâlbe din partea autorităților statului.”

Florin Roman a venit cu explicații pe Facebook.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Se vânează orice cuvânt, orice greșeala, orice gest pentru a fi răstălmăcit! Azi au reușit performanta sa găsească o expresie nefericită din cele câteva zeci de ore de dezbateri tensionate din Parlament. Am spus-o clar! Numai cine nu muncește nu greșește!”. El spune că e atacat de USR și, mai nou, de PMP.