„Gândurile lui Cristoiu”. PNRR, subiect de campanie electorală în PNL. Cum și-a creat Florin Cîțu un avantaj

Sursa Foto: Mediafax
  • PNRR, legături suspecte între banii UE și reforme nepopulare. Cine cere înghețări de pensii și salarii și creșteri de taxe? Guvernul sau Comisia Europeană?
  • Congresul PNL: Cum s-a furat startul  pentru șefia partidului.
  • Afacerile din pandemie. Tânguiala șefului DNA, Crin Bologa.

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai discută despre reformele nepopulare anunțate de guvernanți pentru accesarea celor 30 de miliarde de euro prin PNRR, plan aflat pe ultima sută de metri înainte de depunerea lui la Bruxelles, dar ținut la secret de autorități.

PNRR este și subiect de campanie electorală în PNL, în perspectiva congresului din această toamnă pentru alegerea unui nou șef al partidului, Florin Cîțu creându-și un avantaj din postura de premier.

De asemenea, Ion Cristoiu și Monica Mihai vor analiza afacerile din pandemie, semnalate de Raportul Curții de Conturi, dar care nu s-au concretizat până acum în dosare la DNA.

Nu vor lipsi rubricile Nedumerirea lui Cristoiu, Profeția lui Cristoiu, Declarația Săptămânii, Topul Săptămânii și O imagine cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 28 mai, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!