• Cronica unei revoluții eșuate – De ce Rareș Bogdan a dat înapoi dupa ce își făcuse un adevărat plan de provocare a unei revolte în PNL pentru debarcarea lui Ludovic Orban de la șefia PNL
  • Vaccinarea, între idilism și tertipuri  – Președintele Klaus Iohannis vorbește la superlativ despre campania de vaccinare, declarații  susținute de guvernanți prin unele măsuri care dau impresia că oamenii dau buzna la vaccinare.
  • Ce a lăsat Trump, ce va aduce Biden – O analiză a încheierii mandatului lui Donald Trump și a înscăunarii lui Joe Biden și promovarea Kamalei Harris

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai analizează etapa a doua a vaccinării anti-Covid, ce s-a întâmplat până acum și cum au creat autoritățile impresia că oamenii dau năvală să se vaccineze.

De asemenea, vei afla cine este în spatele revoluției eșuate din PNL, pornită de Rareș Bogdan, și efectele schimbării de ștafetă la Casa Albă, cu vicepreședintele Kamala Harris în prim-plan. Nu lipsesc rubricile Topul săptămânii, Profeția lui Cristoiu, Nedumerirea lui Cristoiu, De la hârtie la realitate și O imagine cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 22 ianuarie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA