În Topul Săptămânii, realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de George Simion, copreședinte AUR, iar ultimul, de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Locul 5- Nicușor Dan, primarul general al Capitalei

„El a pariat foarte mult pe numirea lui Ludovic Orban premier. A venit Câțu care nu prea se grăbește să-i dea parale, are o mare problemă cu paralele. De trei luni de când a venit critică greaua moștenire și singurul lucru bun cu care se laudă e că a salvat o casă. Foarte frumos dar e primarul general al Capitalei. Deocamdată niciun stop n-a reparat, un semafor”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Locul 4 – Teodosie, arhiepiscopul Tomisului

„Salvează într-un fel imaginea Bisericii. El este consecvent, e omul lui Dumnezeu. Undeva e o contradicție. Ori crezi că D-zeu există și ești credincios și nu te îmbolnăvești de coronavirus ori îți pui masca. El e logic. În toate predicile, Biserica ne spune: credeți în D-zeu și Dumnezeu o să vă ajute. Adică pe de o parte D-zeu te ajută, și pe de altă parte nu facem slujbe”.

Locul 3 – Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale

„A părăsit postul de premier și acum văd că în acel scandal cu Consiliul Economic și Social din care el a scos președinta unei asociații, Sex vs Barza, măsură pe care Florin Câțu a negat-o, domnul general nu a făcut gălăgie, să scrie pe Facebook. Nu era normal? A ajuns domnul Ciucă, despre care se spune că e erou în Afganistan, să se teamă de Cîțu? El când a luat decizia ca premier, a luat-o corect. De ce nu și-a apărat decizia?”.

Locul 2 – Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

„Pe lângă faptul că văd că se ocupă de TVR, de ce nu preia șefia organizării comitetului pentru vaccinare? Să știți că încep să-l regret pe Nelu Tătaru. Vedeți cum evită Voiculescu orice angajament? Nelu Tătaru a fost în pandemie de dimineață până seara, bun, rău, da? Normal ar fi ca nu dl. Gheorghiță să fie șef, ci ministrul Sănătății. Dl. Gheorghiță să se ocupe de imagine. Ori Vlad Voiculescu are acest talent uriaș de a se strecura. Ce responsabilitate are el în vaccinare? Niciuna. N-ar fi bine să preia el șefia organizării, să vedem cât e de bun?”.

Locul 1 – George Simion, copreședintele AUR

„AUR este singurul partid care s-a dus și a pledat pentru deschiderea școlilor. În condițiile în care de PNL ați mai auzit ceva? Mai există ca partid? PSD nu mai spun. Mai există PSD? Ați mai auzit ceva de ei?”.