• Vaccinarea, de pe hârtie la realitate. Deși lucrurile par simple și merg strună pe hârtie, în realitate campania de vaccinare presupune un efort de organizare și logistic impresionant
  • Guvern de supraviețuire sau guvern de reforme? De la instalarea în funcție, miniștrii Guvernului Cîțu  nu s-au remarcat prin niciun proiect major de reformă sau măcar o idee de reformă care să scoată scena politică din amorțeală.
  • Un ambasador grăbit. Adrian Zuckerman, trimisul lui Trump, părăsește România. Cum a ajuns Adrian Zuckerman ambasador în România, de ce a plecat, ce lasă în urmă, ce va urma?

Vineri, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai analizează organizarea și pregătirea pentru etapa a doua a vaccinării anti-Covid, ce s-a întâmplat în prima etapă, care sunt minusurile și plusurile, cum comunică și ce ar trebui să facă autoritățile pentru a convinge oamenii să se vaccineze.

De asemenea, vei afla ce e bine și ce rău în acțiunile de până acum ale guvernului de coaliție și ale partidelor parlamentare și de ce a plecat în grabă ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman. Nu lipsesc rubricile Topul săptămânii, Nedumerirea lui Cristoiu, Declarația săptămânii și O imagine cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 15 ianuarie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA