Gelu Puiu, secretarul de stat care s-a ocupat de aplicația împotriva tăierilor ilegale de pădure, și-a dat demisia

  • Mai mulți directori de direcții silvice au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate Gelu Puiu.
  • Florin Cîțu a anunțat astăzi că Gelu Puiu și-a dat demisia: „Eu am acceptat”

 Secretarul de stat din Ministerul Mediului, Gelu Puiu, a demisionat, anunță premierul Florin Cîțu. Potrivit unor înregistrări, mai mulți directori de direcții silvice au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate Gelu Puiu.

„Dl secretar de stat Gelu Puiu de la Ministerul Mediului și-a înaintat demisia și eu am acceptat”, anunță premierul Florin Cîțu.

Mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție, potrivit unor îregistrări intrate în posesia Recorder, în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, care s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate.